Chinees

Zoek naar Chinees in jouw eigen kookboeken

Chinees koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

Chinese kippakketjes

Ingrediënten:
bosui, chili-jam, chilisaus, chinese kool, gember, kipfilet, knoflook, koriander, limoen, rode peper, savooiekool, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, vissaus en waterkastanje

Keuken:
Chinees
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Recept uit Jamie, de basis van het koken:

gestoomde chinese broodjes

Ingrediënten:
bloem, gedroogde rode peper, gember, gist, hoisinsaus, knoflook, limoenblad, maïzena, sesamolie, sinaasappel, varkensfilet, vijfkruidenpoeder en zoete chilisaus

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Saus bij St. Jacobsschelpen

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gember, groene spaanse peper, lente-ui, lichte sojasaus, maïsolie, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoutgekruide varkenskrabbetjes

Ingrediënten:
gekruid zout, maïsolie, maïzena, marinade voor varkensribbetjes en varkenskrabbetjes

Keuken:
Chinees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor Mu-shu varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, lichte sojasaus, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, water, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Yu-lings gepeperde kip

Ingrediënten:
gember, groene spaanse peper, kipfilet, knoflook, lente-ui, maïsolie, maïzena, marinade voor gepeperde kip, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojaolie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Roergebakken spinazie met tahoesaus

Ingrediënten:
gefermenteerde tahoe, groene spaanse peper, knoflook, maïsolie, medium dry sherry, rode spaanse peper, shaoxingwijn, sojaolie, spinazie, suiker, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor gebakken rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, medium dry sherry, peper, sesamolie, shaoxingwijn, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Bespaar met Jamie

Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:

Zoet-zure visballetjes

Ingrediënten:
ananas op siroop, basmatirijst, brood, chilisaus, chinees vijfkruidenpoeder, doperwtjes, ei, garnalen, gele paprika, gember, inktvis, koriander, lente-ui, maïsmeel, olijfolie, rode paprika, sojasaus, tomatenpuree, wittewijnazijn en wortel

Keuken:
Chinees
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Met kleefrijst gevulde eend

Ingrediënten:
aardappelmeel, broccoli, donkere sojasaus, eend, gedroogde mandarijnschil, kleefrijstvulling, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxingwijn, sichuanpeper, sojaolie, steranijs, water en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor zoetwaterwier

Ingrediënten:
gember, maïsolie, medium dry sherry, shaoxingwijn, sojaolie en water

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / marinade
Een recept uit Lisa Q. Fetterman - Sous-vide thuis

Diner / hoofdgerecht uit Sous-vide thuis:

Kip van generaal Tso

Ingrediënten:
chilibonenpasta, gedroogde rode chilipeper, gember, kipfilet, knoflook, koolzaadolie, lente-ui, lichtbruine suiker, maïzena, rijstazijn, rode paprika, sojasaus en szechuanpeper

Keuken:
Chinees
Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Lohans genot: boeddhistische vegetarische schotel

Ingrediënten:
bamboe uit blik, glutenpoeder, gedroogde chinese champignons, gedroogd wollig zoetwaterwier, gingkonoten uit blik, gouden naalden, lichte sojasaus, maïsolie, marinade voor zoetwaterwier, sesamolie, sojaolie, suiker, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Tahoe in eenvoudige saus

Ingrediënten:
eenvoudige saus, lente-uien, maïsolie, sojaolie en tahoe

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch / soja
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade voor gevulde Chinese champignons

Ingrediënten:
aardappelmeel, eiwit, gember, griessuiker, lichte sojasaus, medium dry sherry, shaoxingwijn, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Saus bij roergebakken taugé met rundvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, oestersaus en water

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Bijgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Gefrituurde tahoe

Ingrediënten:
maïsolie, sojaolie en tahoe

Keuken:
Chinees
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Saus bij kipreepjes

Ingrediënten:
lichte sojasaus, maïsolie, mosterd, rijstazijn, sesamolie, suiker, wijnazijn, witte peper en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus / vegan
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Mu-shu varkensvlees

Ingrediënten:
donkere sojasaus, ei, gouden naalden, lente-uien, mager varkensvlees, maïsolie, marinade voor mu-shu varkensvlees, medium dry sherry, sesamolie, shaoxingwijn, sojaolie, suiker, wolkenoren en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Vogelnestjessoep

Ingrediënten:
achterham, gember, heldere bouillon, kipfluweel, lente-uien, maïzena, vogelnestjes en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / voorgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoetzuur van groente op Kantonese wijze

Ingrediënten:
bleekselderij, komkommer, rijstwijn, suiker, wijnazijn, wortel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vegan
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Marinade bij garnalen

Ingrediënten:
eiwit, maïzena en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
marinade
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Meestersaus

Ingrediënten:
donkere sojasaus, gedroogde gember, gedroogde mandarijnschil, gember, gin, kandijsuiker, kaneel, kardemonpeulen, kruidnagel, lichte sojasaus, medium dry sherry, mei-kuei-lu chiew, shaoxingwijn, sichuanpeper, steranijs, venkelzaad, water, zeezout en zoethout

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Recept uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Zoete bonensaus

Ingrediënten:
gemalen gelebonensaus, maïsolie, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Abalone met chinese champignons

Ingrediënten:
aardappelmeel, donkere sojasaus, gedroogde chinese champignons, ijsbergsla, lente-uien, maïsolie, medium dry sherry, oestersaus, shaoxing wijn, sojaolie, suiker en zeeoren uit blik

Keuken:
Chinees
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek

Diner / nagerecht uit Het nieuwe Chinese kookboek:

Rodebonenvla uit Kanton

Ingrediënten:
adukibonen, kleefrijst, maïsolie, mandarijnschil, slagroom, sojaolie, suiker en water

Keuken:
Chinees