Internationaal

Zoek naar Internationaal in jouw eigen kookboeken

Internationaal koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Geroosterde aardappel

Ingrediënten:
knoflook, maris piper aardappel, olijfolie, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vlugklaarmaal van restjes en rijst

Ingrediënten:
ei, gember, ham, knoflook, korianderblaadjes, lente-uien, marinade voor runderhaas, olie, paprika, peper, runderhaas, sojasaus, spek en zout

Keuken:
Internationaal
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Bruine kippenbouillon

Ingrediënten:
bakresidu, kipkarkassen, knoflook, laurier, olie, tijm, tomatenpuree, water en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / bouillon
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gevulde komkommer

Ingrediënten:
ei, gehakt, komkommer, peper, peterselie, ui, witbrood en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Snack of tussendoortje uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Kaastruffels

Ingrediënten:
boter, gervais, pompernickel, room en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Schuimkwark

Ingrediënten:
eidooier, kwark, preiwit, rum, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gevulde eierkoeken

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, ei, kwarkvulling, melk, vanillesauspoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
koek en gebak
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gepocheerde kabeljauw

Ingrediënten:
aardappel, citroen, court-bouillon, geklaarde boter, kabeljauw en peterselie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Bananen-kokoskoek

Ingrediënten:
bakpoeder, banaan, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, gemberpoeder, kokosvlokken, suiker, witte rum, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Marsepein-ananascake

Ingrediënten:
ananas uit blik, bakpoeder, bloem, boter, ei, fijne havervlokken, margarine, marsepein, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gevulde courgette

Ingrediënten:
brood, courgette, ei, half-om-halfgehakt, jonge goudse kaas, peterselie, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ovenschotel
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / nagerecht / bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Zoete kaastaart

Ingrediënten:
aardappelmeel, bakpoeder, bloem, boter, citroensap, citroenschil, crème fraîche, ei, magere kwark, margarine, melk, paneermeel, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:

vervallen

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:

Vinaigrette de framboises - Frambozenvinaigrette

Ingrediënten:
frambozenazijn, notenolie, olijfolie, peper, suiker en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vinaigrette
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gebakken steak

Ingrediënten:
biefstuk, boter, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:

Buckwheat groats with almonds - Boekweitgrutten met amandelen

Ingrediënten:
amandelschaafsel, boekweitgrutten, groene paprika, kippenbouillon, knoflook, olijfolie en ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
pasta, rijst, granen, deegwaren, couscous, bulgur
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Banketbakkersroom

Ingrediënten:
boter, cassonadesuiker, eidooier, melk, room, roompoeder, suiker en vanillestokje

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Gevulde hamrollen

Ingrediënten:
bechamelsaus, bloem, boter, gruyère, ham, kropsla, melk, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Recept uit Lidya Winkels kookboek:

Orange consommé

Ingrediënten:
beschuit, handsinaasappel, kruidnagel, sinaasappelsap en voorgerecht

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegan / bouillon
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Komkommersoep

Ingrediënten:
boter, bouillon, foelie, groene kruiden, komkommer, margarine, meel, melk, peper, room, suiker, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Amuse / diner uit Lidya Winkels kookboek:

Een vlugge hors d'oeuvre

Ingrediënten:
chilisaus, citroensap, cream cheese, ketchup, komkommer, paprika, suiker, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Lidya Winkels - Lidya Winkels kookboek

Diner / nagerecht uit Lidya Winkels kookboek:

Vruchtenbeignets

Ingrediënten:
aardbeien, abrikozen, ananas, appel, banaan, basterdsuiker, citroensap, ei, kersen, likeur, meel, melk, meloen, olijfolie, perziken, pruimen, sinaasappel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Roger Van Damme - Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme

Recept uit Heerlijke aardbeirecepten van Roger Van Damme:

Aardbeienconfituur

Ingrediënten:
aardbeien, citroensap, kristalsuiker en limoensap

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / conserven
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Eiersla

Ingrediënten:
citroensap, ei, kappertjes, kruiden, mosterd, olie, peper, room, salade, suiker, tomaten en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Appelmoes

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, kaneel, room, rozijnen, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch