Internationaal

Zoek naar Internationaal in jouw eigen kookboeken

Internationaal koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Geroosterde aardappel

Ingrediënten:
knoflook, maris piper aardappel, olijfolie, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gemarineerde kaas met citruszest

Ingrediënten:
chilivlokken, citroenzest, feta, limoenzest, mozzarella, olijfolie, ricotta salata, roomkaas, roze peperkorrels, sinaasappelzest, verse geitenkaas, verse kaas, yoghurtkaas en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Rijst bij fondue bourguignonne 1

Ingrediënten:
ananas, gekookte rijst, ham en vinaigrettesaus met cayennepeper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Rijst bij fondue bourguignonne 2

Ingrediënten:
erwtjes, gekookte maïskorrels, gekookte rijst en rode paprika

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Veldsla

Ingrediënten:
gerookt spek, gruyère, peper, veldsla, wijnazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Ontbijt uit Wat je vér haalt is lekker:

Boterham met ham en babaco

Ingrediënten:
babaco, brood en rauwe ham

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Eiersalade met Rauwe ui-dressing

Ingrediënten:
augurk, citroensap, dille, ei, mayonnaise, rauwe ui-dressing, veganaise, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gekookte en gestoomde bladgroente

Ingrediënten:
boerenkool, boter, citroensap, olijfolie, snijbiet, spinazie, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Asperge, gegrild

Ingrediënten:
asperge, citrusstrooisel, kruidenboter, kruidenolie en zoete misoglazuur

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit De dikke vegetariër:

Gesmoorde artisjokharten met geroosterde knoflook

Ingrediënten:
artisjok, citroensap, knoflook, olijfolie, peterselie, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken aardappel met mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
kruimige aardappel, mosterdvinaigrette, vinaigrette, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Drank (alcoholisch) / dranken / fondue / drinken / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Aperatief maison

Ingrediënten:
grenadine, kirsch en rosé de provence

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Lunch uit Wat je vér haalt is lekker:

Clubsandwich

Ingrediënten:
casinobrood, ham, komkommer, paprika, pindakaas, sla, stengelui en tomaat

Keuken:
Internationaal
Soort:
boter en olie / kaas
Een recept uit  - Wat je vér haalt is lekker

Ontbijt uit Wat je vér haalt is lekker:

Biogarde met babaco

Ingrediënten:
babaco, biogarde, kaneel en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Diner / fondue / nagerecht / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Geflambeerde bananen met schuim

Ingrediënten:
bananen, boter, eiwit, fijne suiker, poedersuiker en rum

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Bakbanaan, gegrild

Ingrediënten:
bakbanaan, bonensalsa, chili pico de verde, chilipoeder, chipotlepasta, groene olijvenmojo, jerkkruiden en kruidenolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Bijgerecht / fondue / gourmet/steengrill/fondue uit Het groot fondue boek:

Rijst bij fondue bourguignonne 3

Ingrediënten:
gekookte rijst, paprikapuree en vimaigrettesaus met kerrie

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aardappel-groentepuree met kool

Ingrediënten:
boter, kool, kruimige aardappel, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Broccoli

Ingrediënten:
boter, broccoli, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Recept uit Het groot fondue boek:

Appeltaart

Ingrediënten:
appels, citroensap, deeg voor kwark-appeltaart, eiwit, goudrenet, room, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak/koek/taart/pudding / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kaasdumplings met bruine boter

Ingrediënten:
bloem, bruine boter, cottage cheese, ei, lente-ui, peterselie, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kaasdumplings met scherpe Indiaase tomatensaus

Ingrediënten:
bloem, cottage cheese, ei, lente-ui, peterselie, queso fresco, scherpe indiase tomatensaus, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kaasdumplings met pijnboompittensaus

Ingrediënten:
bloem, cottage cheese, ei, lente-ui, peterselie, pijnboompittensaus, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Voorgekookte groente in boter of olie met gehakte tuinkruiden

Ingrediënten:
boter, gekookte groente, olie en tuinkruiden

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Voorgekookte groente in boter of olie met knapperige tofu

Ingrediënten:
boter, gekookte groente, olie en tofu

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente