Internationaal

Zoek naar Internationaal in jouw eigen kookboeken

Internationaal koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Geroosterde aardappel

Ingrediënten:
knoflook, maris piper aardappel, olijfolie, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Omelet

Ingrediënten:
boter, ei, peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
eieren, kaas en zuivel / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Omelet châtelaine

Ingrediënten:
kastanjes, omelet en uiensaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
ei/omelet/frittata / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Koude amuses of receptiehapjes: kleine schaaldieren op ijs

Ingrediënten:
geparkeerde mosselen, ijs en oesters

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Warme amuses of receptiehapjes: Sint Jakobsnoten in spek

Ingrediënten:
citroen, dille, dipsaus, dragon, gerookt spek, peper, sinaasappelpartjes en sint-jakobsnoten

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Amuse / diner uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Koude amuses of receptiehapjes: toast met kaviaar

Ingrediënten:
boter, kaviaar, peterselie, toast en ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Omeletten met klassieke garnituur

Ingrediënten:
champignons, garnalen, omelet, tomaat en ui

Keuken:
Internationaal
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Champagnesaus

Ingrediënten:
boter, champagne, droge vermout, peper, room, sjalot, slagroom, visfond en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Gegrilde zonnevis met 2 soorten kruidenboter

Ingrediënten:
kappertjes-olijvenboter, limoensap, olijfolie, paprika-tijmboter, zonnevisfilet en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Zeetongfilet met champagnesaus

Ingrediënten:
champagnesaus, frituurolie, prei en zeetong

Keuken:
Internationaal
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Kruidenboter

Ingrediënten:
basilicum, bieslook, boter, knoflook, lavas, limoensap, oregano, peterselie, sjalot, tijm, witte peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
samengestelde boter
Een recept uit  - Gewürze Special, Wunderbare Orientküche

Recept uit Gewürze Special, Wunderbare Orientküche:

Reisröllchen auf Sesamspinat mit Apfel-Curry-Sauce / Rijstrolletjes op sesam-spinazie met appel-kerriesaus

Keuken:
Internationaal
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / rijst / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:

Zeeduivelspiesjes met avocadomayonaise

Ingrediënten:
avocado-mayonaise, bakvet, dille, doorregen spek, limoen, olijfolie en zeeduivel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Avocado-mayonaise

Ingrediënten:
avocado, cayennepeper, dragon, ei, kervel, knoflook, olie, tuinkers en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit  - Gewürze Special, Wunderbare Orientküche

Diner / nagerecht uit Gewürze Special, Wunderbare Orientküche:

Kokos-Reis-Törtchen mit Mango und Erdnuss-Curry-Streuseln / Kokos-rijsttaartje met mango en pinda-kerriestrooisel

Keuken:
Internationaal
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Rode snapper in papier gegaard

Ingrediënten:
boter, knoflook, olie, perkamentpapier, rode snapper en salie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Amuse / diner uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Koude amuses of receptiehapjes: toast met kaviaar, zalmeitjes en zure room

Ingrediënten:
kaviaar, zalmeitjes en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Appel-pecantaart met chocolade glazuur

Ingrediënten:
appel, bakpoeder, bloem, boter, cacao, ei, gecondenseerde melk, gemberpoeder, kaneel, poedersuiker, vanille-extract, zonnebloemolie en zuiveringszout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gekookte kreeft

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, cocktailsaus, kropsla, laurier, lavas, mayonaise, peperkorrels, selderij, tijm, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Kreeft in de oven

Ingrediënten:
beurre blanc, boter, champagne, droge witte wijn, groene kruiden, kreeft, peper, sjalot, stoofvocht en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Cocktailsaus

Ingrediënten:
cayennepeper, droge sherry, engelse saus, ketchup, mayonaise, peper, room, whisky en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Rijsttaart met karamel

Ingrediënten:
appel, boter, citroensap, ei, gezouten boter, peer, rondkorrelrijst, steranijs, suikerklontjes, vanillestokje, volle melk, water en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Diner / nagerecht uit Rijst & risotto:

Smeuige rijstebrij met een vruchtenspiesje

Ingrediënten:
aardbeien, basilicumbladeren, boter, honing, kaneelstokje, kiwi, melk, rondkorrelrijst, vanillestokje en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Diner / nagerecht uit 500 slowcooker recepten:

Gevulde appels met abrikozen en amandelen

Ingrediënten:
amandelen, appel, bruine suiker, citroensap, gedroogde abrikozen, grand marnier, kristalsuiker, sinaasappelrasp en sinaasappelsap

Keuken:
Internationaal
Soort:
fruit / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Garnituur voor consommé

Ingrediënten:
groentejulienne, rijst, tapioca, kruiden, visballetjes en zoute profiteroles

Keuken:
Internationaal
Soort:
garnituur