Internationaal

Zoek naar Internationaal in jouw eigen kookboeken

Internationaal koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Geroosterde aardappel

Ingrediënten:
knoflook, maris piper aardappel, olijfolie, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Recept uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Egg shake

Ingrediënten:
citroensap, cognac, eidooier, eiwit, melk en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
smoothie/milkshake / vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / hoofdgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Gevulde komkommer

Ingrediënten:
ei, gehakt, komkommer, peper, peterselie, ui, witbrood en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Diner / nagerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Schuimkwark

Ingrediënten:
eidooier, kwark, preiwit, rum, suiker en vanillesuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Drinken / cocktails uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Mandarijn flip

Ingrediënten:
citroensap, ei, ijsblokjes, mandarijnsap, marasquin en rum

Keuken:
Internationaal
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Spinazieschoteltje

Ingrediënten:
aardappel, belegen geraspte kaas, boter, ei, maïzena, melk, nootmuskaat, spinazie en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit  - Bamix gebruiksaanwijzing en recepten

Bijgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:

Bechamelsaus

Ingrediënten:
belegen geraspte kaas, bloem, boter, groentenat, margarine, melk, peper, room, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kaasdumplings met Indiaase scherpe rode bonen

Ingrediënten:
bloem, cottage cheese, ei, indiase scherpe rode bonen, lente-ui, peterselie, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Appelsaus

Ingrediënten:
appel, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / fruit / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Met tuinkruiden gemarineerde kaas

Ingrediënten:
citroenzest, feta, knoflook, mozzarella, olijfolie, ricotta salata, tijm, verse geitenkaas, verse kaas en verse tuinkruiden

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade van tarwekorrels of andere hele graansoorten met pinda's en vers of gedroogd fruit

Ingrediënten:
arachideolie, dry-roasted pinda's, gedroogde cranberries, gedroogde kersen, navelsinaasappel, olijfolie, rode ui, rode wijnazijn, rozemarijn, tarwekorrels, tijm, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Courgettebeignets

Ingrediënten:
bakpoeder, bloem, courgette, druivenpitolie, ei, maïsolie, melk, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
beignets / vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Snack / bijgerecht / snack of tussendoortje uit De dikke vegetariër:

Verse kaas met pesto

Ingrediënten:
pesto en verse kaas

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / kaas
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Kaasdumplings met bruine boter

Ingrediënten:
bloem, bruine boter, cottage cheese, ei, lente-ui, peterselie, queso fresco, verse kaas, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / noedels
Een recept uit  - Nico-Stanitzok - Sous-Vide

Diner / hoofdgerecht uit Nico-Stanitzok - Sous-Vide:

Putenbrust mit Mandelsauce / Kalkoenborst met amandelsaus (2 1/2 uur bij 63° C)

Ingrediënten:
amandelschaafsel, bloem, boter, cacaopoeder, droge sherry, gevogeltefond, kalkoenborst, knoflook, peper, raapolie, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
sous-vide / gevogelte
Een recept uit Philip Mechanicus - De vrolijke keuken

Diner / hoofdgerecht uit De vrolijke keuken:

Heet bedje bliksem

Ingrediënten:
appelen, boter, citroenschil, gehaktballen, goudreinet, kaneel, suiker, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vlees / fruit
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Honingmousse uit de diepvries

Ingrediënten:
eiwit, honing, slagroom en witte basterdsuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
schuim/mousse/gelei / vegetarisch
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Ontbijt / brunch / lunch / snack of tussendoortje / lichte maaltijd uit Thug kitchen feestvoer:

Proteïnewafels met maanzaad

Ingrediënten:
ahornsiroop, bakpoeder, bakspray, bloem, citroensap, dubbelzure soda, maanzaad, melkvervanger, suiker, vanille extract, zijdetofu en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / koek en gebak / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit Teubner - Groot handboek sauzen

Recept uit Groot handboek sauzen:

Snijbiet met safraanrijst en dragonsaus

Ingrediënten:
basmatirijst, boter, cayennepeper, dragonsaus, kalfsfond, noilly prat, pernod, prei, saffraan, snijbietbladeren en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rijst / groente
Een recept uit Aude De Galard - Rijst & risotto

Basisrecept uit Rijst & risotto:

Visbouillon

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, grof zout, olijfolie, peperkorrels, peterselie, ui, visgraten en viskoppen

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Picknick / bijgerecht uit Thug kitchen feestvoer:

Koude noedel-kruidensalade

Ingrediënten:
agavesiroop, basilicum, citroensap, edamamebonen, knoflook, komkommer, koriander, lente-ui, limoensap, rijstazijn, rode paprika, sesamolie, sesamzaad, sriracha en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / vegan / veganistisch / vegetarisch / noedels
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Warme chermoula-coquilles met sperziebonen en waterkers

Ingrediënten:
citroensap, gladde peterselie, knoflook, komijn, koriander, kurkuma, olijfolie, peper, ras el hanout, sint-jacobsschelpen, sperziebonen, spinazie, waterkers en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / sous-vide / schaal- en schelpdieren
Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Lunch / lichte maaltijd uit Thug kitchen feestvoer:

Kokospannenkoekjes met mangocoulis

Ingrediënten:
bakspray, bruine suiker, citroensap, dubbelkoolzure soda, kokosrasp, lijnzaad, mango, melkvervanger, suiker, volkorenbloem en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / fruit / zoet / pannenkoeken en flensjes / veganistisch / vegetarisch
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Duindoornolie

Ingrediënten:
gedroogvriesde duindoorn en zonnebloemolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / condiment
Een recept uit  - Story on a Plate

Recept uit Story on a Plate:

Knapperige yoghurt

Ingrediënten:
appelciderazijn, citroenzuur, eiwit, poedersuiker, suiker, yopol en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / zuivel