Internationaal

Zoek naar Internationaal in jouw eigen kookboeken

Internationaal koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Gebraden kip

Ingrediënten:
arachideolie, boter, bresse-kip, scharrelkip, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
gevogelte / techniek
Een recept uit Heston Blumenthal - Op zoek naar de Perfectie

Bijgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:

Geroosterde aardappel

Ingrediënten:
knoflook, maris piper aardappel, olijfolie, rozemarijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente / techniek
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Vleessaus

Ingrediënten:
bouillon, citroenschil, gedroogde paddenstoelen, ham, knoflook, olie, peterselie, rode wijn, rundergehakt, tomaten, ui, varkensgehakt, witte wijn en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Gekookte rijst

Ingrediënten:
boter, langkorrelrijst, olie, water en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Recept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Bouillon voor het koken van granen

Ingrediënten:
kip, prei, selderij, tuinkruiden, ui en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
kalfsvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gepocheerde kabeljauw

Ingrediënten:
aardappel, citroen, court-bouillon, geklaarde boter, kabeljauw en peterselie

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gevulde visrolletjes

Ingrediënten:
boter, cayennepeper, citroensap, crème fraîche, dille, dragonazijn, eidooier, garnalen, paneermeel, scholfilet, water, witte peper en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Gekookte rijst met afgepast water

Ingrediënten:
boter, olie, water, wilde rijst en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit  - Meelspyzen en peulvruchten

Basisrecept uit Meelspyzen en peulvruchten:

Witte saus

Ingrediënten:
bloem, boter, melk, nootmuskaat en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Gegrilde forel

Ingrediënten:
beurre blanc, bloem, citroen, forel, olie, peper, peterselie, ricard, venkeltakken, venkelzaad en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
barbecue/grill / vis
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Schuimige wijnsaus

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, maïzena, suiker en witte wijn

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gegrilleerde makrelen

Ingrediënten:
boter, makrelen, prei, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / voorgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Gepeperde tonijn met rucola en Parmazaanse kaas

Ingrediënten:
balsamicoazijn, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peperkorrel, tonijnsteak, wilde rucola en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
salade / sous-vide / vis
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gevulde witlofrolletjes, gegratineerd

Ingrediënten:
champignons uit blik, citroensap, emmentaler, gekookte ham, groentenat, peterselie, room, tijm, ui, witlof, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
groente
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gebraden varkensvlees met korstje

Ingrediënten:
olie, ui, varkensschouder met zwoerd, water, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Bananen-kokoskoek

Ingrediënten:
bakpoeder, banaan, bloem, boter, citroensap, citroenschil, ei, gemberpoeder, kokosvlokken, suiker, witte rum, zout en zure room

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Aardbeienconfiture

Ingrediënten:
geleisuiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / inmaak / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Marinade voor lamsbout

Ingrediënten:
citroenrasp, knoflook, rode wijn, rozemarijn en tijm

Keuken:
Internationaal
Soort:
marinade
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gebraden gehakt

Ingrediënten:
boter, ei, half-om-halfgehakt, marjolein, paneermeel, ui, zoete paprikapoeder, zout en zwarte peper

Keuken:
Internationaal
Soort:
varkensvlees / rundvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Roodbaars-groente-soufflé

Ingrediënten:
boter, citroensap, dille, jonge goudse kaas, prei, roodbaarsfilet, tomaten, witte peper, yoghurt en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Knoflooksaus

Ingrediënten:
cognac, crème fraîche, kerriepoeder, knoflook, mayonaise, paprika, tomatenketchup en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus
Een recept uit  - Het sous-vide kookboek

Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:

Gemarineerde varkensfilet met knoflook, salie en spinazie

Ingrediënten:
citroenrasp, honing, kappertjes, knoflook, peper, salie, sjalot, spinazie, varkensfilet en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
sous-vide / varkensvlees
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Bij de koffie uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Notentulband

Ingrediënten:
bloem, boter, ei, hazelnoten, melk, rum, suiker, vanillesuiker, gist en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
gebak, koek, taart, pudding / vegetarisch
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Kiwiconfiture

Ingrediënten:
geleisuiker en kiwi

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegan / inmaak / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / hoofdgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gegrilleerde filetsteaks

Ingrediënten:
filetsteaks, mosterd, peper, rode wijn, zoete paprikapoeder en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
rundvlees / boter en olie
Een recept uit  - Handboek voor de combinatie magnetron-oven

Diner / voorgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:

Gegrilleerde reuzengarnalen met knoflooksaus

Ingrediënten:
extra vergine olijfolie, knoflook, knoflooksaus en reuzengarnalen

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren