Aziatisch

Zoek naar Aziatisch in jouw eigen kookboeken

Aziatisch koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Rijstpapierwraps

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, citroengras, eikenbladsla, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, mihoen, munt, rijstazijn, rijstpapier, rode peper, sla, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Rijstpapierwraps

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, citroengras, eikenbladsla, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, mihoen, munt, rijstazijn, rijstpapier, rode peper, sla, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken mungbonen met chilipasta

Ingrediënten:
bieslook, chilipasta, peper, sambal, sojabonen, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Veganistische gestoomde dumplings met glasnoedels

Ingrediënten:
chinese kool, droge sherry, dumplingvellen, gember, glasnoedels, lente ui, paksoi, peper, prei, rijstwijn, sesamolie, sojasaus, suiker, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kokosrijst met bonen

Ingrediënten:
kidneybonen, kokosmelk, pintobonen, rijst, rondkorrelrijst en zwarte bonen

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijstkoeken met zoete sojasaus en groenten

Ingrediënten:
chilipasta, lente ui, neutrale olie, paprika, rijstkoek, sesamolie, sesamzaad, shiitakes, sojasaus, suiker, ui, wortels en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / eenpansgerecht
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken mungbonen met taugé

Ingrediënten:
bieslook, citroensap, peper, rijstazijn, sesamzaad, sojabonen, taugé, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken mungbonen en gefermenteerde zwarte boontjes

Ingrediënten:
bieslook, gefermenteerde zwarte bonen, peper, sesamolie, sesamzaad, sojabonen, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Gebakken mungbonen met sesamzaad

Ingrediënten:
bieslook, peper, sesamzaad, sojabonen, zout en zwart sesamzaad

Keuken:
Aziatisch
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Geroerbakte brede rijstmie met groenten in het zuur

Ingrediënten:
gember, mosterdblad, neutrale olie, rijstmie, rijstwijnazijn, savooiekool, shiitake, sojasaus, spitskool, suiker, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit  - Fisch, 30 tolle Rezepte

Diner / voorgerecht uit Fisch, 30 tolle Rezepte:

Austern mit scharfer Tomatensalsa - Oesters met scherpe tomatensaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Aubergine, gebakken met sesam

Ingrediënten:
aubergine, bloem, boter, citroen, ei, olijfolie, paneermeel, peterselie, sesamolie, sesamzaad, sojadipsaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tahinsaus met geroosterde knoflook

Ingrediënten:
citroensap, knoflook, komijn, peper, tahin en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Vol Smaak:

Noedelsalade met gegrilde biefstuk en sugarsnaps

Ingrediënten:
arachideolie, biefstuk, bosui, eiernoedels, japanse sojasaus, mango, pinda’s, sugarsnaps en zoete chilisaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Stuck-pot-rijst met crème fraîche en chilipoeder

Ingrediënten:
arachideolie, basmatirijst, crème fraîche, kerriepoeder, limoensap, neutrale olie, peper, volle yoghurt en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Romige koriander-muntchutney

Ingrediënten:
chilivlokken, gemberwortel, groene chilipeper, knoflook, koriander, limoensap, munt, rode ui, yoghurt en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Lang houdbare koriander-muntchutney

Ingrediënten:
chilivlokken, gemberwortel, groene chilipeper, knoflook, koriander, munt, rode ui, wittewijnazijn en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Kay Halsey - Hapjes

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:

Minibrochettes

Ingrediënten:
gele paprika, gemberwortel, kipfilet, kippenbouillon, knoflook, lente-ui, maïzena, peper, rode paprika, sesamolie, sojasaus en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht uit De dikke vegetariër:

Salade van gestoomde paddensstoelen Aziatische stijl

Ingrediënten:
arachideolie, champignons, donkere sesamolie, gember, knoflook, korianderzaad, lente-ui, sojasaus, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegan / vegetarisch
Een recept uit  - Vol Smaak

Diner / bijgerecht uit Vol Smaak:

Gewokte aubergine

Ingrediënten:
aubergines, bosui, gember, ketjap manis, knoflook, rode peper, sesamolie, sesamzaad en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Bijgerecht uit Feestelijk tafelen:

Roergebakken choisum met shii-takes en tamari

Ingrediënten:
arachideolie, choisum, gemberwortel, kippenbouillon, knoflook, maïzena, pinda, sesamolie, shii-take, tamari en waterkastanje

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte / vegetarisch / groente / feestdagen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Koriander-muntchutney

Ingrediënten:
chilivlokken, gemberwortel, groene chilipeper, knoflook, koriander, limoensap, munt, rode ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / chutney
Een recept uit Liz Trigg en M. Garrett - Recepten voor de wok

Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Recepten voor de wok:

Mini-loempia's

Ingrediënten:
bieslook, eiwit, filodeeg, groene peper, kipfilet, knoflook, lente ui, plantaardige olie, rode paprika, sesamolie, taugé, ui en wortel

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tofoe-escabeche

Ingrediënten:
bloem, cayennepeper, groentebouillon, knoflook, laurierblad, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, rodewijnazijn, stevige tofu, tijm en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / inmaak / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Miso-wortelsaus met gember

Ingrediënten:
arachideolie, donkere sesamolie, gemberwortel, miso, peper, rijstazijn, wortels en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Zoete misosaus

Ingrediënten:
mirin, miso en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch