Aziatisch

Zoek naar Aziatisch in jouw eigen kookboeken

Aziatisch koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Rijstpapierwraps

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, citroengras, eikenbladsla, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, mihoen, munt, rijstazijn, rijstpapier, rode peper, sla, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Rijstpapierwraps

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, citroengras, eikenbladsla, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, mihoen, munt, rijstazijn, rijstpapier, rode peper, sla, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - 101 ballen

Recept uit 101 ballen:

Aziatische barbecuesaus

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, hoisin, kaneel, knoflook, korianderpoeder, marinade, passata, rijstwijnazijn, scherpe chilisaus en zoete sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / saus
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Garnalen- en kipspiesjes

Ingrediënten:
chinees vijfkruidenpoeder, gembersiroop, hoisinsaus, kiphaasje, rauwe ongepelde garnalen, rijstazijn, sesamolie, sjalot en verse koriander

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / barbecue/grill / gevogelte
Een recept uit Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan - Twaalf maanden lekker eten

Diner / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:

Varkenshaasbiefstukjes met atjar van worteltjes

Ingrediënten:
japanse rijstazijn, kerriepoeder, peen, rode paprika, roerbakolie, suiker en varkenshaas

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Teriyakisaus met gekaramelliseerde ui

Ingrediënten:
gemberwortel, honing, knoflook, lente ui, mirin, neutrale olie, sojasaus en ui

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Zoete amandelsoep

Ingrediënten:
amandelessence, amandelmelk, amandelschaafsel, anardana , gedroogd granaatappelzaad, bessen, kokosrasp, rozenwater, suiker en vanille-essence

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / zoet / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Teriyakisaus met geroosterde knoflook

Ingrediënten:
gemberwortel, honing, knoflook, lente ui, mirin en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Paddenstoelen-teriyakisaus

Ingrediënten:
champignon, gemberwortel, honing, knoflook, lente ui, mirin, paddenstoel, paddenstoelensaus, shiitake en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rokerige roertofoe met uien

Ingrediënten:
barbecuesaus, gerookte tofu, kurkuma, neutrale olie, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Roertofoe met paddenstoelen

Ingrediënten:
champignon, kurkuma, neutrale olie, peper, peterselie, shiitake, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch / paddenstoelen
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kruidige kokosrijst

Ingrediënten:
chilipeper, gember, knoflook, kokosmelk, koriander en rondkorrelrijst

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Bijgerecht / basisrecept uit De dikke vegetariër:

Tofoecroutons

Ingrediënten:
neutrale olie en stevige tofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / nagerecht uit De dikke vegetariër:

Tapiocapudding met een vleugje rozen

Ingrediënten:
ei, instanttapioca, melk, rozenwater, slagroom, suiker en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Teriyakisaus

Ingrediënten:
gemberwortel, honing, knoflook, lente ui, mirin en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Roertofoe met chili

Ingrediënten:
cayennepeper, chilipeper, chilivlokken, kurkuma, neutrale olie, peper, peterselie, rode paprika, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Roertofoe met miso

Ingrediënten:
kurkuma, miso, neutrale olie, peper, peterselie, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Gemarineerde tofoe

Ingrediënten:
citroen, citroensap, knoflook, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Verse eiermie met kruiden

Ingrediënten:
bloem, dille, ei, munt, peterselie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Bas Robben - Zuur

Diner / lunch / voorgerecht uit Zuur:

Sichuan Heetzure Hotpot

Ingrediënten:
arachideolie, chiliolie, gedroogde chilipepers, gedroogde paddenstoelen, gember, kristalsuiker, lamsnek, lamsschouder, lente-uien, runderbouillon, noodles, rijstazijn, rijstnoedels, steranijs en tofu

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Groene currypasta

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, galanga, gemberwortel, groene chilipeper, kaffirlimoenblad, knoflook, komijnzaad, koriandersteeltjes, korianderwortel, korianderzaad, kurkuma en sjalotjes

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / snack of tussendoortje / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Volkorendumplingvellen

Ingrediënten:
volkorenmeel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Rijst met kikkererwten

Ingrediënten:
droge sherry, groentebouillon, kikkererwten, knoflook, langkorrelige rijst, laurierblad, olijfolie, paprika, peper, tomaten uit blik, ui en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / rijst / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / lunch / bijgerecht / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Basisrecept roertofoe

Ingrediënten:
kurkuma, neutrale olie, peper, peterselie, tofu en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vegan / vegetarisch
Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Avondmaal uit Fresh en light:

Roerbak van ribeye, broccoli en zwarte bonen

Ingrediënten:
basilicum, broccoli, gemberwortel, kippenbouillon, knoflook, plantaardige olie, ribeye, rode chilipeper, stengelui en zwarte bonen

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Avondmaal uit Lekker vegetarisch:

Spinaziecurry Met Zoete Aardappel

Ingrediënten:
citroensap, fruit, gele currypasta, groentebouillon, jonge spinazie, kokosmelk, olie, suiker, uien, zoete aardappel en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
curry / vegetarisch