Aziatisch

Zoek naar Aziatisch in jouw eigen kookboeken

Aziatisch koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Rijstpapierwraps

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, citroengras, eikenbladsla, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, mihoen, munt, rijstazijn, rijstpapier, rode peper, sla, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Rijstpapierwraps

Ingrediënten:
basilicum, biefstuk, citroengras, eikenbladsla, knoflook, komkommer, kristalsuiker, limoensap, mihoen, munt, rijstazijn, rijstpapier, rode peper, sla, spaanse peper en vissaus

Keuken:
Aziatisch / Thais
Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Recept uit Wrap 'n roll:

Pindasaus

Ingrediënten:
limoen, miso, pinda, pindakaas, sojasaus en suiker

Keuken:
Aziatisch
Een recept uit Karin Stöttinger - Wrap 'n roll

Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Wrap 'n roll:

Californische summer rolls

Ingrediënten:
avocado, padrónpeper, prei, rijstvel en zalmfilet

Keuken:
Aziatisch
Soort:
hartige hapjes
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 3 - Salades

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit AH eetboekenreeks 3 - Salades:

Oosterse koolsalade met sesam-sojadressing

Ingrediënten:
bosui, groene kool, sesamolie, sesamzaad, sojasaus, tabasco, taugé, vloeibare honing en zonnebloemolie

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:

Kokosrijst met kip en basilicum

Ingrediënten:
arachideolie, citroengras, groene spaanse peper, kippenborst, knoflook, kokoscrème, pandanrijst, rode spaanse peper, ui, verse basilicum, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst / gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Bijgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Curry van verse ananas en pinda´s

Ingrediënten:
bosui, djinten, gemberwortel, kaneelstokje, milde currypasta, ongezouten pindas, roerbakolie, verse ananas, verse munt en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
curry / fruit / vegetarisch
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Gemarineerde korianderkip

Ingrediënten:
kip, knoflook, koriander, limoensap, olie, peperkorrels, zeezout en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
gevogelte
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 6 - Roerbakken:

Op groenten gestoomde kabeljauw

Ingrediënten:
chinese-groentemix, chinese kruiden, droge sherry, gember, kabeljauwfilet, knoflook, peper, thaise vissaus, verse koriander en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / stomen
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Vegetarische roerbak met groenten en oestersaus

Ingrediënten:
aubergine, bruine suiker, champignon, ketjap, knoflook, lente-ui, maïskorrels, oestersaus, olijfolie, peper, peultjes, vegetarisch gehakt en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Ham met taugé

Ingrediënten:
bouillon, gekookte ham, ketjap benteng manis, knoflook, maïsolie, maïzena, peper, taugé, ui, verse bladselderij, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

chinese karper

Ingrediënten:
droge sherry, karper, lente-ui, olie, sojasaus, suiker, gember en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Hans Belterman - singapore

Diner / hoofdgerecht uit singapore:

Vissoep met rijstvermicelli - laksa

Ingrediënten:
arachideolie, bladjan, bladpeterselie, citroenrasp, dunne kokosmelk, garnalen, gedroogde garnalenpasta, gemalen korianderzaad, kabeljauwfilet, knoflook, komkommer, krab, kurkuma, laos, makreelfilet, mihoen, prei, rijstvermicelli, suiker, taugé, tijgergarnaal, trassi, ui, voorjaarsui, zeevisfilet, zout en zwarte peper uit de molen

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Bijgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Gekruide aardappelballetjes

Ingrediënten:
aardappel, arachideolie, bloem, ei, olie, peper, sambal oelek, ui, verse bieslook, verse bladselderij en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Paddestoelen met ham

Ingrediënten:
champignon, droge sherry, gekookte ham, ketjap benteng asin, knoflook, maïzena, olie, peper, sambal oelek, ui, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / soep/bouillon
Een recept uit Hans Belterman - Driemaal anders uit de wok

Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:

Kalfsvlees met prei

Ingrediënten:
bloem, droge sherry, ei, gemberwortel, kalfslapjes, kalfsschnitzel, ketjap benteng manis, olie, paneermeel, peper, prei, sambal oelek, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Annette Wolter - Grote boek met heerlijkste kookrecepten

Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:

Zoetzuur varkensvlees

Ingrediënten:
aardappelmeel, ananas op siroop, ananassap, olie, sojasaus, suiker, varkensvlees, wijnazijn, zout en zwarte peper

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees / frituur
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Basisrecept uit De dikke vegetariër:

Kerrie-tahinsaus

Ingrediënten:
citroensap, kerriepoeder, knoflook, peper, tahin en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Dumplingvellen met ei

Ingrediënten:
bloem, eidooier en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Samin Nosrat - Zout, vet, zuur, hitte

Bijgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:

'Zuidoost-Aziatische' kruidensalsa

Ingrediënten:
bosui, gember, jalapeños, koriander, limoensap, neutrale olie, sjalot en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:

Garnalenspiesjes met rijstsalade

Ingrediënten:
bleekselderij, brood, citroen, citroenrasp, citroenschil, garnalen, knoflook, olijfolie, olijven, peper, peterselie, rijst, rode ui, ui, zeezout, zout en zuurdesembrood

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De (perfecte) man in de keuken:

Salade van garnalen en mihoen

Ingrediënten:
arachideolie, bosui, garnalen, gember, komkommer, koriander, lente ui, limoen, mihoen, munt, olie, rijstazijn, rode peper, sojasaus, spaanse peper en suiker

Keuken:
Aziatisch
Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Geroerbakte vis met gember en broccolini

Ingrediënten:
bosui, broccolini, gember, lente ui, limoensap, nam pla, olie, pandanrijst, suiker, visfilet, visssaus, zeezout en zout

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / rijst
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Roerbakgerecht van rundvlees met mihoen en broccoli

Ingrediënten:
arachideolie, broccoli, chinese broccoli, gember, kippenbouillon, mihoen, mirin, oestersaus, ossenhaas, rijstwijn, sesamolie, sherry, sojasaus en suiker

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vlees
Een recept uit Bill Granger - De (perfecte) man in de keuken

Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:

Mihoen met garnalen

Ingrediënten:
bosui, bouillon, ei, garnaal, kippenbouillon, koriander, kormapasta, lente ui, limoen, mihoen, olie en sojasaus

Keuken:
Aziatisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / pasta/noodles
Een recept uit Christine Ingram - Rijst en risotto

Diner / nagerecht uit Rijst en risotto:

De lekkerste kleefrijstpudding - basisrecept

Ingrediënten:
exotische vruchten, kokoscrème, kokosmelk, melk, rijst, specerijen en suiker

Keuken:
Aziatisch
Soort:
rijst