Antiliaans

Zoek naar Antiliaans in jouw eigen kookboeken

Antiliaans koken? De lekkerste recepten:

Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pasteitjes met koolraap en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, koolraap, melk, oude cheddar, peterselie, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
vegetarisch / quiche / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:

Pasteitjes met koolraap en aardappel

Ingrediënten:
aardappel, bloem, boter, ei, groentebouillonpoeder, koolraap, melk, oude cheddar, peterselie, tijm, ui, wortel, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
vegetarisch / quiche / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Koude keuken:

Antilliaans braadkuiken

Ingrediënten:
ananas, ananassap, azijn, boter, braadkuiken, cayennepeper, gelatine, grapefruit, olie, paprikapoeder, peper, sinaasappel, suiker, tomaten, witlof en zout

Keuken:
Antiliaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Mariko Jesse en Simon Wheeler - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Bubble and squeak met kerrie

Ingrediënten:
aardappels, cavolo nero, kerriepasta, kerriepoeder, knoflook, kool, koolzaadolie, palmkool, spruitjes, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
vegetarisch / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Diner / voorgerecht uit De Joodse keuken:

Seviche - Gemarineerde, rauwe vis

Ingrediënten:
bladpeterselie, cayennepeper, knoflook, koriander, limoensap, red snapper, sla, ui, zeebaars en zout

Keuken:
Antiliaans / Sefardisch / Joods
Soort:
vis
Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Bijgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:

Atjar pedis (Zeer pikant zuur van Antilliaanse origine)

Ingrediënten:
azijn, knoflook, madame jeanettes, suiker en ui

Keuken:
Indonesisch / Antiliaans
Soort:
vegetarisch
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Scherpe kip à la Vernon - Vernon`s jerk chicken

Ingrediënten:
dikke sojasaus, gemalen piment, gemberwortel, kip, madame jeanette peper, ui, verse tijm, versgemalen zwarte peper en witte wijnazijn

Keuken:
Antiliaans / Amerikaans
Soort:
gevogelte
Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:

Rijst met kip - arroz con pollo

Ingrediënten:
doperwten, groene paprika, groene pepertjes, kip, kippenbouillon, knoflook, laurierblad, olie, oregano, paprikapoeder, pimientos, rijst, saffraan, tomatenpuree, ui, verse koriander, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Antiliaans / Amerikaans / Caraïbisch
Soort:
rijst / gevogelte