Atjar pedis (Zeer pikant zuur van Antilliaanse origine)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 274 in De indonesische keuken Selamat Makan .

Keuken:
Indonesisch / Antiliaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Sambal ketjap terlaloeh pedis (sambal ketjap erg heet)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Pancar salatasi - Rode bietsalade

Een recept uit  - Turkse kookkunst

Pangsitsaus I (Pittige saus voor pangsit)

Een recept uit Wouter F.P.H. Rademakers - De indonesische keuken Selamat Makan

Spaanse vleeswarenschotel; lomo en manteca blanca - confit van varkenslende met reuzel

Een recept uit Monika Linton - Brindisa