Picknick / diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Homard cuit a la vapeur d'algues - Kreeft gegaard in de stoom van algen
- Ingrediënten:
- algen, kreeft, mayonaise en tomatencoulis
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met algen in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.
De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient algen:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Picknick / diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / voorgerecht uit Story on a Plate:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.: