Crème fleurette

Crème fleurette wordt beschouwd als room.

Zoek naar crème fleurette in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met crème fleurette in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste crème fleurette recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient crème fleurette:

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Pompoenvelouté met truffelroom

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, grof zeezout, knoflook, mascarpone, muskaatpompoen, nootmuskaat, slagroom, suiker, volle melk, witte ui, witte vermout, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / hoofdgerecht uit De truffel:

Brouillade van zwarte truffel

Ingrediënten:
boerenbrood, boter, crème fleurette, ei, knoflook, olijfolie, peper, slagroom, zout en zwarte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
eieren, kaas en zuivel
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Snack of tussendoortje uit Magimix IJsmachine :

Express vanille-ijs

Ingrediënten:
crème fleurette, gecondenseerde melk uit blik en vanille-extract

Soort:
vegetarisch / ijs / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit Magimix IJsmachine :

IJs met ananas

Ingrediënten:
ananas uit blik, crème fleurette, gepasteuriseerde dikke room, slagroom en vanille-extract

Soort:
vegetarisch / ijs / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Gérard Goetz - Elzas

Bijgerecht uit Elzas:

Kruidensaus

Ingrediënten:
crème fleurette, kervel, mayonaise en peterselie

Keuken:
Frans
Soort:
saus / vegetarisch
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Eiercrème

Ingrediënten:
crème fleurette, ei, kippenbouillon, slagroom en witte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit Magimix IJsmachine :

IJs met bruin brood

Ingrediënten:
crème fleurette, eidooier, eiwit, paneermeel van bruin brood, poedersuiker, vanille-extract en zoete sherry

Soort:
vegetarisch / ijs / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Jozef Youssef - Moleculair koken

Diner / nagerecht uit Moleculair koken:

Warme vanille-ijs

Ingrediënten:
banaan, chocoladesaus, crème fleurette, honing, honingkaramel, mascarpone, methylcellulose, vanillepeul en water

Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Roomsaus

Ingrediënten:
boter, cognac, crème fleurette, eendenleverterrine, gevogeltejus, madeira, slagroom, witte port en witte truffel

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Recept uit Magimix IJsmachine :

Karamelsaus

Ingrediënten:
boter, bruine suiker, crème fleurette, melk en suikersiroop

Soort:
saus / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit  - Magimix IJsmachine

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / dessert uit Magimix IJsmachine :

Geglaceerde muesli en yoghurt

Ingrediënten:
crème fleurette, kandijsuiker, melk, muesli, rozijnen, water en yoghurt

Soort:
vegetarisch / ijs / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / nagerecht uit De truffel:

Witte chocoladecrémeux

Ingrediënten:
crème fleurette, gelatine, glucose, melk, olijfolie, slagroom, witte chocolade en witte truffel

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Diner / voorgerecht uit De truffel:

Royale van ganzenlever met carpaccio

Ingrediënten:
bourgondische truffel, crème fleurette, fleur de sel, ganzenlever, gelatine, kippenbouillon, piment d'espelette, rumpsteak, slagroom, walnootolie en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Witte truffelboter

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, kippenbouillon, slagroom, witte truffel, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Chaud-froid

Ingrediënten:
bloem, boter, crème fleurette, gelatine, sint-jacobsfumet, slagroom, witte truffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Witte truffelboter

Ingrediënten:
boter, crème fleurette, kippenbouillon, slagroom, witte truffel, witte wijn en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Jean-Christophe Rizet - De truffel

Recept uit De truffel:

Eendenlevercrème

Ingrediënten:
crème fleurette, eendenlever, eidooier, foie gras de canard, gelatine, kippenbouillon, melk, piment d'espelette, slagroom, witte truffel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus