Sauce américaine

Zoek naar sauce américaine in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met sauce américaine in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste sauce américaine recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient sauce américaine:

Een recept uit Eugénie Brazier - La Mère Brazier

Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:

Kreeft, gegratineerd "Catharine"

Ingrediënten:
boter, champignons, cognac, double cream, kreeft, olijfolie, saffraan, sauce américaine, sjalot en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Biefstuk tartaar in andere sauzen

Ingrediënten:
bloem, boter, champignonsaus, coulis de tomate, ei, mager rundvlees, merg, niervet, olie, peper, rodewijnsaus, sauce brune à lestragon, sauce brune au cari, sauce brune aux fines herbes, sauce madère, sauce poivrade, sauce robert, sauce tomate, spek, ui, wittewijnsaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
rundvlees
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbales de choux de Bruxelles - Spruitentimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, geblancheerde spruiten, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce aurore, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, sauce tomate, ui en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbales d'épinards - spinazietimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce aurore, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, sauce tomate, spinazie, ui en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht uit De kunst van het koken:

Timbales de chou-fleur - Bloemkooltimbaal

Ingrediënten:
boter, broodkruim, coulis de tomates, ei, gekookte bloemkool, gruyère, melk, nootmuskaat, olie, sauce au cari, sauce chivry, sauce mornay, sauce mousseline, ui en witte peper

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente