Kleurzout

Zoek naar kleurzout in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met kleurzout in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste kleurzout recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient kleurzout:

Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Recept uit Home made:

Terrine de campagne

Ingrediënten:
boter, cognac, ei, jeneverbes, kinnebak, kleurzout, laurier, netvet, sjalot, spek, tijm, varkenslever, varkensschouder, zout en zwarte peper

Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Leverworst

Ingrediënten:
bouillon, foelie, gemberpoeder, kleurzout, lavas, nootmuskaat, oregano, runderdarm, schenkelvlees, sjalot, varkenskopvlees, varkenslever, varkenszwoerd en witte peper

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Bloedhond

Ingrediënten:
cayennepeper, colman's mosterdpoeder, gemalen foelie, gemalen korianderzaad, gemalen kruidnagel, witte peper, gemalen zwarte peper, kinnebak, kleurzout, piment, varkensbloed, varkensschenkel en zout

Een recept uit Willem Asaert - Mas is meer

Diner / tussengerecht uit Mas is meer:

Terrine van varken

Ingrediënten:
bruine suiker, kleurzout, laurier, mirepoix, pekel, schaaldierenbouillon, tijm, tomatenwater, varkensoren, varkenspoot en water

Soort:
bouillon
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Rookworst

Ingrediënten:
gemalen foelie, gemalen koriander, gemalen mosterdzaad, gemalen piment, witte peper, gemalen zwarte peper, kinnebak, kleurzout, varkensschenkel, water en zeezout

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Frikadellen

Ingrediënten:
aardappel, ei, kalfsfricandeau, kipfilet, kleurzout, mosterdfruit, nootmuskaat, vet spek en witlof

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees
Een recept uit Christian Weij - Verrot lekker

Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Verrot lekker:

Droge worst

Ingrediënten:
buikspek, cayennepeper, karnemelk, kleurzout, knoflookpoeder, paprikapoeder, suiker, varkensdarm, varkensschouder en zeezout

Soort:
vlees

Recept van Mijn Recepten:

Gerookte kipfilet

Ingrediënten:
bruine suiker, gember, honing, jeneverbessen, kipfilet, kippendij, kleurzout, knoflook, laurierblaadje, peperkorrels, tijm en water

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Smeerleverworst

Ingrediënten:
boter, ei, ganzenlever, gerookt spek, kippenlever, kleurzout, knoflook, madeira, nootmuskaat, port, sjalot en tijm

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / orgaanvlees
Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:

Brabantse boerenpaté

Ingrediënten:
ei, gerookt spek, kippenbout, kippenlever, kleurzout, knoflook, laurier, nootmuskaat, peper, port, tijm, ui, varkensvlees en vet spek

Keuken:
Hollands
Soort:
vlees / gevogelte / orgaanvlees