Palmkoolbladeren

Palmkoolbladeren wordt beschouwd als palmkool.

Zoek naar palmkoolbladeren in jouw eigen kookboeken

Waar vind je ook alweer dat lekkere recept met palmkoolbladeren in jouw eigen receptenverzameling? Met heerlijkzoeken zoek je door je eigen kookboeken, favoriete foodblogs en zelf verzamelde recepten.

De lekkerste palmkoolbladeren recepten

De volgende recepten zijn gevonden met het ingredient palmkoolbladeren:

Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Drinken uit Boerenkool:

Supergroen Sap

Ingrediënten:
komkommer, kool, palmkoolbladeren, peterselie, stengel bleekselderij, verse gember en waterkers

Soort:
vegetarisch / smoothie/milkshake
Een recept uit Amelia Wasiliev en Deirdre Rooney - Boerenkool

Drinken uit Boerenkool:

Groene Energie

Ingrediënten:
banaan, bladpeterselie, citroen, groene appel, klokhuis, kokosmelk en palmkoolbladeren

Soort:
vegetarisch / smoothie/milkshake
Een recept uit Ditte Isager en René Redzepi - Noma

Recept uit Noma:

Winterkool en winteroesters

Ingrediënten:
boter, groene kool, hooi, jonge spinazie, knoflook, oesters, olie, palmkool, rodebessenwijn, savooiekool, sjalotje, spitskool, tijm, verbenablaadjes, water en witte kool

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Serveersuggestie Het mag ook piccalilly zijn

Recept uit BioBudget:

Het mag ook piccalilly zijn

Ingrediënten:
bloem, groente, kerrie, mosterdpoeder, natuurazijn, rietsuiker, rode peper en zout

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Lunch / hoofdgerecht uit BioBudget:

Tarkari

Ingrediënten:
gember, gemengde groenten, groene chilipeper, komijnpoeder, korianderpoeder en olie

Soort:
curry / vegetarisch
Een recept uit Helga de Graaf en Natasja Oehlen - BioBudget

Basisrecept uit BioBudget:

Visbouillon van restjes

Ingrediënten:
garnalenkoppen, garnalenpantsers, groenten, knoflook, knolselderij, laurier, olie, room, sjalot, tomatenpuree, visbouillon en witte wijn

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Tessa Kiros - Alle smaken van de regenboog

Voorgerecht / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:

Linzensoep

Ingrediënten:
bleekselderij, bruine linzen, doperwten, gezeefde tomaten, groene linzen, kool, olijfolie, rode paprika, rode ui, spinazie en wortel

Soort:
vegetarisch / soep/bouillon
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Lunch / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Minestrone met pesto

Ingrediënten:
aubergine, basilicum, cannellinibonen, courgette, gedroogde paddenstoelen, kool, korte pasta, olijfolie, parmezaanse kaas, pecorino, pijnboompitten, sperziebonen, tomaten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / soep/bouillon / pasta/noodles
Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Ik lust je rauwkost

Ingrediënten:
ahornsiroop, basilicum, bosuitjes, bruine suiker, cm verse gember, kool, koriander, limoensap, munt, olijfolie, rode paprika, sesamolie, sojasaus en wortels

Een recept uit  - Keet Smakelijk

Recept uit Keet Smakelijk:

Doe - Het - Zelf - Pasta

Ingrediënten:
artisjokharten, blikken gepelde tomaten, bloemkool, broccoli, courgette, geitenkaas, groenten, kaas, olijfolie, olijven, peultjes, sperziebonen, tomatenpuree, ui en wortel

Een recept uit Bas Robben - Zuur

Bijgerecht uit Zuur:

Basispickle

Ingrediënten:
azijn, cayennepeper, dille, groenten, koriander, kruiden, rozemarijn, specerijen, suiker, szechuanpeper, venkelgroen, venkelzaad, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch / chutney/pickle/jam/compote
Een recept uit Hugh Fearnley-Whittingstall, Simon Wheeler en Mariko Jesse - Veg!

Avondmaal uit Veg!:

Bubble and squeak met kerrie

Ingrediënten:
aardappels, cavolo nero, kerriepasta, kerriepoeder, knoflook, kool, koolzaadolie, palmkool, spruitjes, ui, zeezout, zonnebloemolie en zwarte peper

Keuken:
Antiliaans
Soort:
vegetarisch / groenten en aardappels
Een recept uit Mikkel Karstad en Anders Schønneman - Spis

Recept uit Spis:

Langzaam gegaarde varkensborst

Ingrediënten:
appelsap, ciderazijn, donker bier, grove mosterd, honing, jeneverbes, laurier, olijfolie, palmkool, peper, rode ui, varkensborst, zeezout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Deens