tapas

Zoek naar tapas in jouw eigen kookboeken

De lekkerste tapas recepten

Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Aardappelsoufflé met gruyere

Ingrediënten:
aardappelpuree, ei, gruyère en traiteur-cups

Soort:
aardappelgerecht / vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Crostini met geroosterde paprika

Ingrediënten:
basilicum, ciabatta, citroen, geitenkaas, ingemaakte gegrilde paprika, italiaanse kruiden, knoflook, ricotta en sjalot

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Cova de recapte - Catalaans platbrood

Ingrediënten:
aubergine, bloem, milde ui, olijfolie, peterselie, rode paprika, sardinefilet, gist, zeezout en zwarte olijfolie

Keuken:
Spaans
Soort:
brood en broodgerecht
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Spaanse vleeswarenschotel; lomo en manteca colorá - confot van varkenslende met reuzel en paprikapoeder

Ingrediënten:
azijn, knoflook, paprikapoeder, reuzel, varkenslende en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Spaanse vleeswarenschotel; lomo doblado - luchtgedroogde varkenslende met spek

Ingrediënten:
knoflook, varkenslende, vet spek, zout en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Tapas met cecina 1

Ingrediënten:
cecina en foie gras

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Spaanse vleeswarenschotel; Cecina - gedroogde, lichtgerookte runderham

Ingrediënten:
runderachterpoot

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Spaanse vleeswarenschotel; cabezado de lomo - lichtgerookte varkenskarbonade

Ingrediënten:
eikenhout rookmot, oregano, varkenskarbonade en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Surf & turf met citroenmayonaise

Ingrediënten:
garnalen, knoflook, mayonaise met citroen, olijfolie, bladpeterselie, rucola en runderbiefstuk

Soort:
feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Selderijremoulade met gerookte forel

Ingrediënten:
citroen, ei, gerookte forelfilet, knolselderij, mosterd, bladpeterselie, witte wijnazijn en zonnebloemolie

Soort:
feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Hartige oliebollen

Ingrediënten:
bier, bloem, boter, citroensap, crème fraîche, ei, frituurvet, gist, melk, parmezaanse kaas en sjalot

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Tapas met cecina 3

Ingrediënten:
cecina en ingemaakte vijgen in mosterdsiroop

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Salchichón - Gedroogde worst

Ingrediënten:
ibericovlees, knoflook, korianderzaad, nootmuskaat, oregano en peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Spaanse vleeswarenschotel; morcon - varkensworst

Ingrediënten:
varkensblaas, varkensnek, varkenskop en varkensmaag

Keuken:
Spaans
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Carpacciorolletjes met rode portsaus

Ingrediënten:
paddestoelenmelange, rode port, rozemarijn, rundercarpaccio en tijm

Soort:
feestdagen
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Pa amb Oli

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
vegan / boter en olie / kruiden
Een recept uit  - Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Mediterrane Küche von einfach bis edel, 55 Rezepte voller Sonne:

Geflügelkroketten - Kipkroketjes

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Soort:
gevogelte / frituur
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Spaanse vleeswarenschotel; lomo embuchado - lichtgerookte varkenslende

Ingrediënten:
eikenhout, oregano, varkenslende en zout

Keuken:
Spaans
Een recept uit Monika Linton - Brindisa

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Brindisa:

Spaanse vleeswarenschotel; lomo en manteca blanca - confit van varkenslende met reuzel

Ingrediënten:
azijn, knoflook, reuzel, varkenslende en zwarte peper

Keuken:
Spaans
Een recept uit  - Grillen

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Grillen:

Tapas mit Garnelen und Pimientos de Padròn / Tapas van garnalen en Pimientos de Padròn

Keuken:
Spaans / Internationaal
Soort:
barbecue/grill / groente / schaal- en schelpdieren
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Ceasar salade met tonijn-mayosaus

Ingrediënten:
babyromainesla, kerstomaat, gerookte kipfilet, mayonaise en tonijn in olie

Soort:
feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Getrancheerde hertenbiefstuk

Ingrediënten:
boter, hazelnoot, hertenbiefstuk, nootmuskaat, olijfolie, salie, sinaasappel, spruitjes en witte wijnazijn

Soort:
feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Witlofblaadjes met walnoten en pesto

Ingrediënten:
basilicum, olijfolie, parmezaanse kaas, rucola, walnoten en witlof

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Spinaziekoekjes met crème fraiche

Ingrediënten:
basilicum, citroen, crème fraîche, ei, pecorino, ricotta, spinazie, witbrood en zonnebloemolie

Soort:
vegetarisch / feestdagen
Een recept uit  - Allerhande kerstclassics 2012

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Allerhande kerstclassics 2012:

Kreeft met botersaus

Ingrediënten:
appel, bleekselderij, botersaus en kreeft

Soort:
feestdagen
Een recept uit Najat Kaanache - NAJAT

Tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit NAJAT:

Gefrituurde ansjovis

Ingrediënten:
bloem, brood, chilipoeder, citroen, olijfolie, verse ansjovis en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis