Nigella Lawson en P. Trinslay - Voor altijd zomer

Voor altijd zomer

Een boek van Nigella Lawson en P. Trinslay

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Voor altijd zomer, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Nigella Lawson is al enige jaren een sensatie in Engeland. Ze schreef columns en literaire kritieken voor onder meer the Sunday Times, Observer, Guardian, Times Magazine en Vogue. Maar vooral haar kookkunst heeft haar beroemd gemaakt. Ze verstaat niet alleen de kunst om voortreffelijk te koken, ze kan daar ook met verve over schrijven. Inmiddels is ze een van de meest invloedrijke foodwriters van haar generatie. Voor altijd zomer is weer met de voor Nigella zo karakteristieke flair geschreven. De sleutel is: eenvoud, versheid en genieten. Het is een onweerstaanbaar en breed opgezet boek vol recepten die in elk jaargetijde gegeten kunnen worden en die dat luie, sensuele gevoel van de zomer oproepen.
Van vochtrijke Italiaanse en Spaanse schotels tot geurige mediterraanse gerechten; van geroosterde groente en zeebaars op de barcecue, Marokkaans geroosterd lamsvlees en garnalencurry uit Mauretanië, tot voedsel at je het gevoel geeft van het eten van aardbeien met slagroom op een zomerse namiddag. Tot slot is er een prachtige verzameling desserts: van ongewone ijssoorten, pudding die in de mond smelt, Arabische pannenkoekjes met sinaasappelsiroop tot frambozen in chardonnaygelatine, waarvan Nigella zegt dat dit ‘de hemel op je bord’ is.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken