Ragù van eend, zwarte olijven & tomaten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 165 in Polpo .

Keuken:
Italiaans
Gang:
avondmaal / hoofdgerecht
Soort:
wild en gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Hang zhou lu ya - Kruidige sojasauseend uit Hangzhou

Een recept uit Fuchsia Dunlop - De Shanghai-keuken

Confit de canard - Gekonfijte eendenpoten

Een recept uit Anthony Bourdain - Les Halles kookboek

Sous Vide Duck Confit Pavé

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Eendenbout, gekonfijte, met gegratineerde mini-cassoulet

Een recept uit delicious. magazine - 2014-13