Rijst koken (absorptiemethode)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 325 in Kooktechnieken .

Keuken:
Internationaal
Soort:
rijst

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

RIJST met vermicelli

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Tropische rijstsalade

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Rijstsalade Perzische stijl

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Rijst in kokosmelk - nasi lemak

Een recept uit Hans Belterman - singapore