Claudia Lenz

We hebben één boek van Claudia Lenz waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Lenz? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Lenz

Recepten van Claudia Lenz

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Rijstebrij-soufflé

Ingrediënten:
appel, citroenrasp, eidooier, kaneelstokje, kaneelsuiker, kwark, melk, rondkorrelrijst en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
pudding
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Heldere ossenstaartsoep

Ingrediënten:
aceto balsamico, basilicum, basilicumstelen, boter, droge sherry, eiwit, kalfsbotten, knoflook, knolselderij, kruidnagel, laurier, majoraan, ossenstaart, peterselie, peterseliewortel, pimentkorrels, prei, rozemarijn, runderbotten, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Soepkip garen

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenmaag, kipppenhart, knolraap, knolselderij, laurier, peterseliestelen, peterseliewortel, prei, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / nagerecht uit Kooktechnieken:

Griesmeelpudding

Ingrediënten:
appel, bessencompote, boter, citroenrasp, eidooier, eiwit, griesmeel, kaneel, melk, suiker en zout

Keuken:
Midden-Europees
Soort:
pudding
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Basisrecept uit Kooktechnieken:

Volkorennoedels

Ingrediënten:
bloem type 405, boter, ei, olijfolie, volkorenmeel, water en zout

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / snack of tussendoortje / nagerecht / basisrecept uit Kooktechnieken:

Vanilleroomijs

Ingrediënten:
ei, eidooier, glucosesiroop, melk, slagroom, suiker, vanillepeulen en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / ijs
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Pruimenmoes

Ingrediënten:
citroenschil, kaneelpoeder, kruidnagel en pruimen

Soort:
schuim/mousse/gelei / vegan / suikerwerk
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Gegratineerde langouste

Ingrediënten:
hollandaisesaus, langoest, langoestcorai, langoustlever en olijfolie

Keuken:
Internationaal
Soort:
schaal- en schelpdieren
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Rode currypasta

Ingrediënten:
citroengras, djeroek lemonschil, galangal, garnalenpasta, gedroogde rode chilipeper, karwijzaad, knoflook, korianderzaad, thaise rode ui en water

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Bijgerecht uit Kooktechnieken:

Gnocchi alla Romana

Ingrediënten:
knoflook, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, polenta en rozemarijn

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles / samengestelde boter
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Pizza

Ingrediënten:
basilicum, mozzarella, olijfoliebrood, peper, pizzadeeg, tomaat en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
pizza
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Roerei

Ingrediënten:
ei, ham, ingewanden, kruiden, melk, peper, schaaldieren, slagroom, spek, vlees en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
eieren, kaas en zuivel / kaas / paddenstoelen
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Koolrollade

Ingrediënten:
bakvet, basilicum, ei, groentebouillon, half-om-halfgehakt, lavas, melk, oud brood, peper, peterselie, rijst, room, tijm, tomatenpuree, varkensgehakt, vleesbouillon, witte kool en zout

Keuken:
Duits
Alle recepten van Claudia Lenz