Claudia Bruckmann

We hebben 3 boeken van Claudia Bruckmann waarvan één boek mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Bruckmann? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Bruckmann

Recepten van Claudia Bruckmann

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / nagerecht uit Groot handboek koken:

Gevulde peren

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, goudse kaas, kwark en peer

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / fruit
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olie, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Salsa verde

Ingrediënten:
balsamico-azijn, basilicum, bieslook, knoflook, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peper, peterselie, ui en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Rode currypasta

Ingrediënten:
citroengras, djeroek limeschil, gedroogde chilipeper, knoflook, komijnzaad, korianderzaad, laos, rode thaise ui en trassi

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Polenta

Ingrediënten:
boter, griesmeel, parmezaanse kaas, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / maïsgerecht
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Mosterdvinaigrette

Ingrediënten:
bieslook, dijonmosterd, olijfolie, peper, sherryazijn en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Paddestoelensaus

Ingrediënten:
boter, citroensap, nootmuskaat, paddestoelen, peper, room, runderfond, ui en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Pesto rosso

Ingrediënten:
basilicum, gedroogde tomaten in olie, knoflook, olie van gedroogde tomaten, olijfolie, pecorino, peper, pijnappelpitten en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / saus/dressing/jus
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Griesmeel"nockerl"soep

Ingrediënten:
bieslook, boter, ei, griesmeel, groentebouillon, kippenbouillon, peterselie en runderbouillon

Keuken:
Duits
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Gravad lax

Ingrediënten:
citroenmelisse, dille, kervel, peper, peterselie, suiker, zalmfilet en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Maultaschen

Ingrediënten:
bieslook, boter, eidooier, eiwit, majoraan, melk, oud brood, pastadeeg, peper, peterselie, rookspek, runderbouillon, saucijzentvlees, spinazie, ui en zout

Keuken:
Duits
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit Teubner, Claudia Bruckmann en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Basisrecept uit Groot handboek koken:

Chaat masala

Ingrediënten:
ajowanzaad, amchur, asant, gedroogde granaatappelzaden, gedroogde munt, gedroogde rode chilipeper, komijnzaad, korianderzaad, kruidnagel, zout, zwarte peperkorrels en zwart steenzout

Keuken:
Zuid-Oostazië
Soort:
vegetarisch / kruidenmengsel/specerijenmengsel/kruidenpasta/marinade/rub
Alle recepten van Claudia Bruckmann