Claudia Bruckmann

We hebben 3 boeken van Claudia Bruckmann waarvan 2 boeken mét recepten.

Registreer gratis!

Welkom op heerlijkzoeken.

Heerlijk zoeken is jouw persoonlijke receptenzoekmachine voor jouw boekenplank en blogcollectie. Alleen nog maar lekkere recepten vinden van auteurs die jou wél aanspreken, zoals die van Claudia Bruckmann? Registreren is gratis!

Boeken van Claudia Bruckmann

Recepten van Claudia Bruckmann

Doorzoek de recepten

Wist je dat heerlijkzoeken dé site is om door recepten van kookboeken te zoeken? Verfijn en verken onze selectie van recepten!

Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Guacamole

Ingrediënten:
avocado, knoflook, koriander, limoensap, peper, rode chilipeper, ui, vleestomaat en zout

Keuken:
Mexicaans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Dillesaus

Ingrediënten:
bloem, boter, citroensap, dille, laurier, melk, peper, room, ui, worcestershiresaus en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Vis in bakfolie

Ingrediënten:
jeneverbessen, laurier, peperkorrels, prei, sjalot, tuinkruiden, vis, viskruiden en wortel

Keuken:
Internationaal
Soort:
vis
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Gnocchi alla Romana

Ingrediënten:
boter, griesmeel, knoflook, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, rozemarijn, water en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vegetarisch / maïsgerecht
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / bijgerecht / nagerecht uit Kooktechnieken:

Appelmoes

Ingrediënten:
appel, boter, calvados, citroenrasp, citroensap en suiker

Keuken:
Internationaal
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Pindadip

Ingrediënten:
citroengras, gember, knoflook, kokosmelk, komijn, koriander, pinda's, rode chilipeper, room, sjalot, visssaus en zout

Keuken:
Oosters
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Kippensoep

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenhart, kippenmaag, knolselderij, laurier, peterseliewortel, prei, raap, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Internationaal
Soort:
soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Soepkip garen

Ingrediënten:
kippenbouillon, kippenmaag, kipppenhart, knolraap, knolselderij, laurier, peterseliestelen, peterseliewortel, prei, savooiekool, soepkip, ui, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Duits
Soort:
gevogelte
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:

Carpaccio

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, olijfolie, ossenhaas, parmezaanse kaas, pijnboompitten, witte peper en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Snack of tussendoortje uit Kooktechnieken:

Popcorn

Ingrediënten:
olie, popcornmaïs, suiker en zout

Keuken:
Amerikaans
Soort:
vegan
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Recept uit Kooktechnieken:

Sushirijst

Ingrediënten:
japanse rondkorrelrijst, rijstazijn, suiker, water en zout

Keuken:
Japans
Soort:
rijst
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:

Gebraden hertenrug

Ingrediënten:
boter, hertenrug, jeneverbes, kruidnagel, laurier, olie, peper, peperkorrels en zout

Keuken:
Internationaal
Soort:
wild
Een recept uit Claudia Bruckmann, Teubner en Dorothee Godert - Groot handboek koken

Bijgerecht uit Groot handboek koken:

Mayonaise

Ingrediënten:
citroensap, eidooier, mosterd, olie, witte peper en zout

Keuken:
Frans
Soort:
saus/dressing/jus / vegetarisch
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Diner / hoofdgerecht uit Kooktechnieken:

Vlees uit de wwok

Ingrediënten:
gember, groente, knoflook, lente-ui, olie, sojasaus, ui en vlees

Keuken:
Oosters
Soort:
vlees
Een recept uit Claudia Lenz, Claudia Bruckmann, Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Kooktechnieken

Basisrecept uit Kooktechnieken:

Zwarte noedels

Ingrediënten:
bloem type 405, boter, ei, inktvisinkt, olijfolie en zout

Keuken:
Duits / Italiaans
Soort:
beslag/deeg
Alle recepten van Claudia Bruckmann