Kreeft à l'Américaine (oorsponkelijk l'armoricaine)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 56 in Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tilsiter brood met ananas

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Gruyèrestengels

Een recept uit

Welsh rabbit

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Taklia - ta'leya

Een recept uit J. Goldstein - De Middellandse Zee, een culinaire reis