Anne Cazor, Julien Attard, C. Lienard en A. Cazor - Moleculair Koken

Moleculair Koken

de technieken verklaard, de allernieuwste recepten

Een boek van Anne Cazor, Julien Attard, C. Lienard en A. Cazor

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Moleculair Koken, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

Anne Cazor en Christine Liénard, auteurs van dit boek, schreven een bijzonder culinair werk. Vol met moleculaire technieken, die ook thuis goed toepasbaar zijn. Het is een boek waar velen op zaten te wachten. Het leuke van Moleculair koken is dat het hele palet aan technieken overzichtelijk behandeld wordt, van het stollen van eiwit en karamelliseren tot het maken van emulsies en het (anti)-oxideren. Ook staan de ingrediënten én benodigde apparatuur duidelijk beschreven. Een ding moet wel gezegd worden: als je aan de slag gaat met de receptuur uit dit boek dien je wel de basistechniek van het koken te beheersen. Want dat is immers de grondslag van het succes van dat wat op tafel komt.


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken