Brasem in zout uit de oven - besugo en salazón

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 200 in Moro .

Keuken:
Mediterraans / Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Witte brasem op de grill of hete steen gebakken - sarago di porto alla brace o sulla piastra

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Pesce sott'olio per il sabato - Koud visgerecht in olijfolie

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken

Gemarineerde zeebrasem

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Poisson aux citrons confits - Vis met gezouten citroen

Een recept uit Claudia Roden - De Joodse keuken