Gesauteerde aubergine met broodkruim, noten en zaden

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 296 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Internationaal
Gang:
bijgerecht / hoofdgerecht
Soort:
vegan / vegetarisch / groente
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eenpersoons moussaka's

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Griekse auberginegratin

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Anelletti al forno (anelletti uit de oven)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen

Gepaneerde auberginekoteletjes

Een recept uit Marcella Hazan - De Klassieke Italiaanse Keuken