Gestampte edamame en aardappelen met rode currypasta

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 617 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
bijgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / peulvruchten / vegan / aardappelgerecht / vegetarisch
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tonijn met bonen en veel kruiden

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken

Bonensoep, Toscaanse, met koolrabi en verse kruiden

delicious. magazine - 2010-06

Groentesoep van varkenszwoerd met borlottibonen

Een recept uit Daniela Garavini - Varkensvlees

Toscaanse bonensoep met koolrabi en verse kruiden

delicious. magazine - 2010-06