6 toevoegingen aan kikkererwtenfondue: chilipasta

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 616 in De dikke vegetariër .

Keuken:
Mediterraans
Gang:
snack of tussendoortje / hoofdgerecht
Soort:
peulvruchten / vegan / vegetarisch
Bereidingstijd:
20 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Octopus salade MET chilli

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais

Glasnoedelsalade met garnalen en gerookte zalm

Een recept uit Sri Owen en G. Filgate - Noedels

Chili-kokossaus

Een recept uit Celia Brooks Brown, C. Brooks Brown en Ph. Webb - Nieuw vegetarisch koken

Gebakken aubergine met yoghurt, krokante uitjes en geroosterd pitabrood

Een recept uit Dan Lepard en Tony Kitous - Comptoir Libanais