Nigiri-sushi
Een recept van Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal.
Je vindt dit recept op pagina 530 in De dikke vegetariër .
- Keuken:
- Japans
- Gang:
- lunch / snack of tussendoortje / hoofdgerecht
- Soort:
- vegan / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 20 minuten
Ingrediënten
Bestel op ah.nlWaarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Tevens 36 kleine stukjes topping nodig van het schema met vulling, saus, marinade en garnering op blz 529:
Ingrediënten:adukibonen, aubergine, avocado, boontjes, dashidipsaus, edamamebonen, eiercrepe, gember, kimchi, kliswortel, kombu dashi, komkommer, lente ui, mirin, misosaus, nori, nori-shake, paddenstoelenketchup, ponzusaus, radijs, rijstwijnazijn, rode kerstomaten, sake, sesamzaad, sojabonen, tofu, ui, wasabipasta, wortel, zeewiersalade en zevenkruidenpoeder