Saure al forno (horsmakreel uit de oven)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 161 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gemarineerde horsmakreel

Een recept uit David Japy, Jane Teasdale en Delphine de Montalier - Rauw

Sashimi van hamachi met wasabisorbet en yuzusaus

Een recept uit Tom Kellerhuis - De herenkookclub

Lauwwarme bereiding van hamachi, komkommer en groene appel met een ponzujus en bonitoschaafsel

Een recept uit  - 3 - Topkoks voor thuiskoks

Tartare di saure (horsmakreel tartaar)

Een recept uit Ko Sliggers - Koken tussen Italiaanse vulkanen