Finocchio fritto (gefrituurde venkel)

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 149 in Koken tussen Italiaanse vulkanen .

Keuken:
Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Ik had (oude) venkel over omdat ik teveel had gekocht en daarmee dit recept gemaakt. Heerlijk bijgerecht voor een zomerse avond. Zorg er voor dat de olie goed heet is en frituur niet teveel tegelijk zodat het lekker knapperig wordt. Ook voldoende zout toevoegen aan het eibeslag. De frisse anijs-achtige smaak van venkel geeft een heel mooi verrassingseffect aan de verwachting van de frituur.

- meer dan 8 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Deeg voor verse pasta (basisrecept) - pasta all'uovo (ricetta base)

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Reszelt tészta - Geraspte deegwaar

Een recept uit Niet bekend - Culinaria Hongaarse specialiteiten

Verse pasta

Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Handig pastarecept

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie, de basis van het koken