Cervelaat met pistachenoten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 52 in A propos bistro .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht
Soort:
vlees
Bereidingstijd:
45 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Snijbonenstamp uit Heel Holland Stampt 2

Serveersuggestie Snijbonenstamp uit Heel Holland Stampt 2

Tonijn met salade Niçoise

Een recept uit Julius Jaspers en Frederik Molenschot - Smart BBQ

Balsamicosaus

Een recept uit Francesca Bazzuro - de zilveren lepel

Snijbonenstamp uit Heel Holland Stampt 2 en Lidl maakt het bont! - Lovemyfood.nl

Serveersuggestie Snijbonenstamp uit Heel Holland Stampt 2 en Lidl maakt het bont! - Lovemyfood.nl