Spinaci con pinoli e passerini - Spinazie met pijnboompitten en rozijnen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 530 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Asperges, venkel en rode biet met verjus

Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Zachtgekookte eieren in pijnboompittensaus

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen

Kaastartines met cognac - tartine al formaggio e brandy

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Gekookte bloembollen 2

Een recept uit P. Faas - Rond de tafel der Romeinen
Je moet eerst inloggen of registreren, voordat je verder kunt gaan.