Piselli al ebraica - Doperwten op Joodse wijze

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 530 in De Joodse keuken .

Keuken:
Sefardisch / Joods / Italiaans
Gang:
bijgerecht
Soort:
vegan / groente

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Linguine, zee-egel en broccolimerg

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken

Slimme risotto met courgette, doperwt & gorgonzola

Een recept uit Joke Boon - Bonen!

Zeekat met doperwten - seppie ai piselli

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Knappertje van langoustines met ijzerhardkruid

Een recept uit Natacha Arnoult, M. Belin, S. Giacobetti en N. le Foll - Vis en schaaldieren
Je moet eerst inloggen of registreren, voordat je verder kunt gaan.