Mattar paneer - Curry met doperwten en kaas

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 527 in De Joodse keuken .

Keuken:
Indiaas / Sefardisch / Joods
Gang:
bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht
Soort:
curry / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Pittige chili-mais

Een recept uit Anne Wilson - Mexicaans koken

Maïs, gegrild

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Geroosterde gepeperde maïskolven - grilled chili corn on the cob

Een recept uit Randi Danforth - Culinaria U.S.A.

Popcorn met chili en chocola

Een recept uit Simone van den Berg