Gnocchi van zwarte tarwe met bloedworst en heldere bouillon

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 146 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Citroen surf ’n turf226 Conchiglioni met worst en linzen

delicious. magazine - 2011-10

Rijst met worst, ei, citroen en pecorino

Een recept uit delicious. magazine - 2013-07

Bloedworst met appel

Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Knapperig gebakken bloedworst met appelcompote

Een recept uit Jacques Meerman, Hennie Franssen-Seebregts, Ronald Hoeben en Restaurant Greetje - Neêrlands roem