Coquilles met parmezaanemulsie en oesterbladkroon, groene asperges, matcha-wasabischuim

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 122 in De Topchefs van de Moleculaire keuken .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Crème d'endives aux pétoncles - Gebondensoep van witlof met kammosselen

Een recept uit Henk Savelberg - De originele recepten van Henk Savelberg

Top 5: recepten met paddenstoelen

Een recept uit Isabel

Chawanmushi

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]

Kantonese vuurpot

Een recept uit Yan-Kit - Het nieuwe Chinese kookboek