Ditali pasta met een romige saus van bloemkool, saffraan en tomaten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 162 in Mediterrane Odyssee .

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bloemkoolsoep met ansjovis-deegdakje

delicious. magazine - 2010-10

Bloemkoolrisotto

Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Italie

Geroosterde bloemkool ceasar

Een recept uit Sergio Herman - Sergio's smaakmakers

Fritto misto alla piazzese - Gefrituurde gemengde groente met ansjovis en sardines

Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Sicily