Jord Althuizen - Smokey Goodness 3

Smokey Goodness 3

Het Bigger, Better BBQ Boek

Een boek van Jord Althuizen

Word gratis lid

Welkom op heerlijkzoeken

Wij maken jouw kookboeken, zoals Smokey Goodness 3, online doorzoekbaar zodat je je favoriete recepten snel weer terugvindt. Lees er meer over op onze homepage of word direct gratis lid en vertel ons welke kookboeken jij thuis hebt staan.

In ‘Smokey Goodness 3’ trakteert Jord Althuizen je op het betere BBQ-werk. Ontdek de Zuid-Afrikaanse braai en ga zelf aan de slag met de Big Five op je BBQ: beef, pork, chicken, fish en… desserts. - <p>Smokey Goodness 3: het nieuwste barbecueboek van Jord Althuizen voor alle BBQ-fanaten Smokey Goodness 3: het Bigger, Better BBQ-boek is het nieuwste kookboek van barbecue-held Jord Althuizen. Dit is het echte barbecuewerk: stoer, slow en avontuurlijk. Met nieuwe flavours voor jouw favoriete Big Five op de barbecue: beef, pork, chicken, fish en… desserts. Ontdek dit keer de Zuid-Afrikaanse braai. Voor alle achtertuin avonturiers. Burning hot!
Jord Althuizen is de man achter Smokey Goodness, het BBQ-bedrijf dat Nederland verovert. Zijn boeken Smokey Goodness en Smokey Goodness 2 zijn absolute bestellers en winnaar van Kookboek van het Jaar 2016 én Kookboek van het Jaar 2017.</p>


Aantekeningen bij dit boek

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit boek door gebruikers.


Aanbevolen boeken