Ris de veau aux girolles - Gebakken kalfszwezerik met cantharellen en een bieslooksaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 256 in De originele recepten van Henk Savelberg .

Keuken:
Frans / Internationaal
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
orgaanvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Cassolette de ris et rognon de veau à la ciboulette - Kalfszwezerik en -nier met Bieslooksaus

Een recept uit Fon Zwart - De chef-kok is een vrouw

Tam konijn suprise

Een recept uit  - Feestelijk tafelen met wild en pluimvee

Maultaschen met vulling van eekhoorntjesbrood en bieslooksaus

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken