Roulade von Seezunge und Zander auf Grünkohl mit Trüffelvinaigrette - Rollade van zeetong en snoekbaars op boerenkool met truffelvinaigrette

Je vindt dit recept op pagina 192 in Deutsche Küche .

Keuken:
Duits
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vis
Bereidingstijd:
130 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kipspiesen met citroengras en knoflook

delicious. magazine - 2013-09

Basmatibuns

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Ode aan de rendang - Gekruid droog gestoofd rundvlees op twee manieren

Een recept uit Pascal Jalhay - Baru Belanda

Kokosshooter met citroengras

delicious. magazine - 2007-03