Pâté en croûte

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 60 in Elzas .

Keuken:
Frans
Soort:
kalfsvlees / gevogelte / orgaanvlees / paté/terrine

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Fazant Souvaroff

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Gigot farci en croûte - Uitgebeende en gevulde lamsbout in pasteideeg

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Geitenkaasjes in bladerdeeg

Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bladerdeeggebakjes met geitenkaas en gerookte eendenborst

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte