Bouillon van gestoomde sint-jakobsschelpen, garnalen en mosselen met noedels, zwarte bonen, koriander en limoen

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 27 in The naked chef .

Soort:
soep/bouillon

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Oesters Met Dressing Van Tamarinde & Limoen

Een recept uit Mark Jensen - De Urban Cook

Vietnamese kalkoen à la minute

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)

Linzenvenkelsalade met sinaasappelgemberdressing

Een recept uit Merijn Tol en Mina Abouzahra - Proef! Oranjebloesem

Roodbaars met gele curry

Een recept uit N. Klei - Het barbecueboek (Vooral voor mannen)