Kreeft in Banyuls wijn - civet de langouse au banyuls

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 74 in Frankrijk koken en reizen .

Keuken:
Frans
Gang:
lunch / voorgerecht / tussengerecht / hoofdgerecht
Soort:
schaal- en schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Digestief: Drankje om een dode opnieuw tot leven te wekken

Een recept uit B. Van Loo - Als kok in Frankrijk

Cocktailsaus zonder mayonaise

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Lofbladen in saus

Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Thunder cocktail

Een recept uit J.D.T. Eekma - Elseviers cocktail en longdrink boek