Mushroom Omelet: Scrambled Egg Foam with Mushroom Puree, Omelet Base and Mushroom Marmalade

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 215 in Modernist Cuisine [5] .

Soort:
ei/omelet/frittata

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gelakt spek in kruidenbouillon

Een recept uit William Ledeuil - Bouillon

Scallop Tartare with truffle-mayonaise and Brioche

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [3]

Azijn met bieslook

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

*Onion Tart: Onion Arlette with Onion Sablé, Glazed Pearl Onion, Onion Stock, Gruyere Custard and Onion Gratin

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]