Duck Leg Sous Vide

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 108 in Modernist Cuisine [3] .

Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Aziatische fondue

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek

Orientalisch Gebeitzter Rehrücken mit Selleriesalat und Brezenchips / Orientaals gebeitste reerug met selderijsalade en pretzelchips

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Gésiers (gekonfijte eendenmaagjes)

Een recept uit Johannes van Dam - De Dikke van Dam

Stap voor stap Confit de Canard

Een recept uit Jolande Vos