Pigeon with Shellfish Butter

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 100 in Modernist Cuisine [3] .

Gang:
hoofdgerecht
Soort:
gevogelte

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 2 voor de bereiding van “schaaldierenboter, blz 2-329”. Zie bladzijde 3 voor de bereiding van “duivenborsstrollade, blz 3-254”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Roast Pigeon Crown

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]

Pigeon aux truffes noires

Een recept uit Thomas Keller - Sous vide

Salade van duivenborst

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Duivenborst met Leidse stamppot en laurierjus

delicious. magazine - 2009-12