Stokvis uit Nice
★
★
★
★
★
Een recept van Eugénie Brazier.
Je vindt dit recept op pagina 127 in La Mère Brazier .
- Keuken:
- Frans
- Gang:
- hoofdgerecht
- Soort:
- vis
Ingrediënten
Bestel op ah.nlBereidingswijze
Zie bladzijde 245 voor de bereiding van “beslag, blz 245”.
Advertentie

Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.
Misschien vind je dit (ook) lekker?
Fish and chips met zelfgemaakte tartaarsaus

In Europees beslag gefrituurde groente met groene tomaten pico de verde

In Europees beslag gefrituurde groente met Chileense salsa

*Fish and Chips: Halibut Cheeks with Halibut Cheek Gel Base in Siphoned Tempura Batter, Sea Urchin Tartar Sauce and Pommes Souffées
![Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [5]](/uploads/book/cover/19446/thumb_vol-5-angle.png)