Eekhoorntjesbroodpaté

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 85 in La Mère Brazier .

Keuken:
Frans
Gang:
voorgerecht
Soort:
paddenstoelen

Ingrediënten

Bestel op ah.nl

Bereidingswijze

Zie bladzijde 82 voor de bereiding van “korstdeeg, blz 82”.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Prik à la bordelaise

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Ragout van negenoog met rode wijn - lamproie à la bordelaise

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Ham- en courgettelinten met meloen

Een recept uit Rachel Khoo - Mijn Franse keuken

arancine

Een recept uit Manuela Darling-Gansser en Simon Griffiths - Lente in Sicilië