Gevulde duifjes met ganzenlever - pichones rellenos con foie gras

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 173 in Culinaria España .

Keuken:
Spaans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
wild

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Eendenlever met veldsla

Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Rozenbottelgelei

Een recept uit Lucrèce Wellekens en Patricia Pitisci - Wild en gevogelte

Eendenborst met frambozenazijn (glutenvrij)

delicious. magazine - 2007-09

Frambozenazijn

Een recept uit delicious. magazine - 2016-10