Port-gembersaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 389 in Twaalf maanden lekker eten .

Dit recept is tevens online te openen

Gang:
bijgerecht
Soort:
saus/dressing/jus / warme sauzen / wild
Bereidingstijd:
30 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Quesedillas Met Wortelgroente Puree En Feta

Een recept uit Ylva Bergqvist - 52 Soepen

Rabarber-gember crumble

Een recept uit Nanne Hogeland, Saskia Lelieveld en Julie Tavernier - Goed zoet

Geelwortel-gemberolie

Een recept uit Anjali Pathak - Geheimen van mijn Indiase familiekeuken

Gesmoorde prei met gember en sherry

Een recept uit  - Het kookboek van Tip Culinair