Gele paprikatapenade
Een recept van Yolanda van der Jagt, Clara ten Houte de Lange en Anneke Ammerlaan.
Je vindt dit recept op pagina 319 in Twaalf maanden lekker eten .
Dit recept is tevens online te openen
- Keuken:
- Mediterraans
- Gang:
- bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
- Bereidingstijd:
- 45 minuten
Ingrediënten
- gele paprika
- gemalen gedroogde chilipeper
- gemalen komijn
- knoflook
- olijfolie
- suiker
- witte balsamicoazijn
- witte wijn
Waarom zie ik hier geen volledig recept?
Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.
Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.
Aantekeningen bij dit recept
Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.