Pastasaus met verse worst en venkelzaad

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 104 in Solo Food .

Soort:
saus/dressing/jus
Bereidingstijd:
60 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

De saus kan worden ingevroren.

- meer dan 6 jaar geleden door geplaatst .

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Roerbak van kip, bleekselderie en peper

Een recept uit Donna Hay en William Meppem - Fresh en light

Gestoofde bleekselderij met artisjokken

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Gestoofde bleekselderij met bacon

Een recept uit Carol Beckerman en Vitataal - 500 slowcooker recepten

Kruidige linzensoep met yoghurt en rucola

Een recept uit Janneke Vreugdenhil - Solo Food