Salade van asperges, zachtgekookt ei en hazelnoten

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 141 in Spuntino .

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Gang:
picknick / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht
Soort:
salade / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Salade van erfggoedtomaten met hardgekookt, gepocheerd of gebakken ei

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Lyonnaise salad - Salade uit Lyon

Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Friséesla met spekjes en knapperig gebakken varkensoor

Een recept uit Stéphane Reynaud, Marie-Pierre Morel en José Reis de Matos - A propos bistro

Gevulde deegkussentjes - pansoti

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia