Perzikijs

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 383 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
diner / lunch / snack of tussendoortje / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch / ijs/sorbet/granita/panna cotta
Bereidingstijd:
395 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Kriekentaart

Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Garnalenragout in bladerdeeg

Een recept uit Jonah Freud, Ronald Hoeben en Cees Holtkamp - De banketbakker

Abrikozencrème

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Passion Fruit Marshmallow with Chorizo Powder

Een recept uit Maxime Bilet, Nathan Myhrvold en Chris Young - Modernist Cuisine [4]