Abrikozencrème

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 317 in Zomer van De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
brunch / diner / lunch / nagerecht / avondmaal
Soort:
vegetarisch
Bereidingstijd:
105 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Mousse à l'abricot, chantilly - Abrikozensorbet met slagroom

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Bombe glacée à l'abricot - Abrikozensorbet met een andere sorbet of roomijs

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Mousse à l'abricot, glacée - Abrikozensorbet

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Brosse abrikozenmousse

Een recept uit Anne Cazor en Julien Attard - De Topchefs van de Moleculaire keuken